Skip to main content
test
Informaatikko - Turun kaupunki

Tarjoamme haastavan ja innostavan tehtävän tapahtumien parissa. Informaatikkona koordinoit koko kirjaston tapahtumatoimintaa ja valmistelet tapahtumalinjauksia. Osallistut myös tapahtumien tuottamiseen ja vedät kirjaston tapahtumatyöryhmää.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävä edellyttää vahvoja tiedollisia, vuorovaikutuksellisia ja käytännöllisiä taitoja ja valmiuksia. Monipuolinen kiinnostus yhteiskunnan ja kulttuurikentän ajankohtaisiin virtauksiin on avuksi kun valmistelet tapahtumalinjauksia. Sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien löytäminen ja suhteiden ylläpitäminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Tapahtumien koordinointi ja niiden toteuttaminen taas helpottuu järjestelmällisellä työotteella. Viimeksi mainittu edellyttää myös valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Arvostamme joustavaa työotetta ja nopeaa reagointikykyä. Molempia tarvitaan välillä nopeatempoisessa tapahtumatuotannossa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rebekka Pilppula, @turku.fi, puh. 050
Jaana Rantala, @turku.fi, puh. 044 907 2721
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Kirjastopalvelut, Asiakaspalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb