Information Officer - Nylands förbund

Information Officer

Central Baltic Interreg 2014-2020 on EU:n alueellisen yhteistyön rahoitusohjelma, johon osallistuvat rannikkoalueet neljästä Itämeren maasta; Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Latviasta sekä lisäksi Ahvenanmaa. Suomessa ohjelma-alue kattaa Uudenmaan lisäksi Satakunnan, Varsinais-Suomen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan maakunnat. Central Baltic Contact Point -verkosto käsittää 6 kontaktipistettä, jotka sijaitsevat Helsingissä, Maarianhaminassa, Tukholmassa, Linköpingissä, Tallinnassa ja Riiassa. Jokaisen kontaktipisteen päätehtävänä on tehdä alueellaan tunnetuksi Central Baltic -ohjelmaa rajat ylittävän yhteistyön rahoituslähteenä. Helsingin kontaktipisteen Information Officer on työsuhteessa Uudenmaan liittoon, mutta työskentelee Turussa sijaitsevan ohjelmasihteeristön ja hallintoviranomaisen ohjauksessa.

Information Officerin pääasiallinen työtehtävä on Central Baltic -ohjelman uusien rahoitushakukierrosten ja hyväksyttyjen hankkeiden viestinnän tukeminen sekä ohjelman yleinen esittely. Työpiste on Helsingin Länsi-Pasilassa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä ohjelman Communication Managerin kanssa ja se sisältää mm. seuraavia tehtäviä:

- ohjelman rahoitusmahdollisuuksien esilletuomista ja ohjelmaa koskevien tiedostustilaisuuksien järjestämistä
- hankkeiden esivaiheen konsultointi
- ohjelmaa koskevan viestintämateriaalin suunnittelua ja valmistelua
- median kanssa työskentelyä (ml. lehdistö, TV, radio, sosiaalinen media)
- ohjelman tulosten keräämistä ja levittämistä eri kohderyhmille
- budjetin suunnittelu ja raportointi
- mediaseuranta.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde 1.9.2019 - 31.12.2020. Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Soveltuva työkokemus luetaan eduksi.

Tehtävä vastaanotetaan sopimuksen mukaan elokuussa 2019. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen perusteella. Hakijat saavat esittää oman palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen: Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, 02400 Helsinki. Kuoreen merkintä Information Officer. Hakemusten tulee olla perillä 18.6.2019 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

https://www.uudenmaanliitto.fi/

Lisätietoja antaa johtaja Juha Eskelinen puh. 00358 40 575 2993 ja Information Officer Emma-Leena Kemppainen puh. 00358 40 548 7580.

Uudenmaan liitto, Aluekehittämisen vastuualue
Osoite: Esterinportti 2 B, 00240 Helsinki

Uudenmaan liitto on tulevaisuuden tekijä. Rakennamme tulevaisuutta 1,6 miljoonan asukkaan metropolimaakunnassa. Tärkeimmät tehtävämme ovat maakuntakaavoitus ja aluekehitystehtävät. Ajamme alueen kuntien ja asukkaiden etuja sekä teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten, elinkeinoelämän, valtion, järjestöjen ja lukuisten muiden toimijoiden kanssa.

Tutustu työnantajaan