Skip to main content
test
Infrasuunnittelija - Liedon kunta

Insinööri - tule Lietoon!

Liedon kunnan tekniset palvelut hakee infrasuunnittelijaa vakituiseen virkaan. Infrasuunnittelija työskentelee infrapalvelujen tiimissä yhdessä infrapalvelupäällikön, yhdyskuntainsinöörin ja kunnossapitoinsinöörin kanssa.

Infrasuunnittelijan työhön kuuluu eri infratekniikan osa-alueisiin liittyvät suunnittelutehtävät sekä suunnitelmien teknisten asiakirjojen laatiminen. Työtä tehdään yhdessä Liedon kaavoitustoimen, Liedon Veden sekä Turun kaupunkiseudun toimijoiden liikennejärjestelmätyöryhmien ja muiden hankeryhmien kanssa. Lisäksi infrasuunnittelija toimii kaavoitustoimen suunnitteluinsinöörin sijaisena syksyyn 2023.

Työtehtäviin kuuluu lisäksi hulevesiverkoston johtokarttojen ylläpito yhdessä mittaustoimen kanssa, kunnan tieverkoston Digiroad-päivitykset, liikennetyöryhmissä työskentely, tapahtumien liikennesuunnitelmat sekä -järjestelyt, kadunpitopäätökset, tiehankkeiden hankeryhmiin osallistuminen, yksityisteiden tietojen kartoitukset sekä palautteisiin vastaaminen.

Infrasuunnittelija tekee yhteistyötä palveluntarjoajien ja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja toimii osana infrapalveluiden asiakaspalvelutiimiä.

Koulutusvaatimuksena on insinööri (AMK) yhdyskuntatekniikka tai vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään vähintään kahden vuoden työkokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista Liedon kunnan työterveyslääkärin hyväksytty todistus terveydentilasta. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infrapalvelupäällikkö Mira Rekola, p. 040 1928647

Lisätietoja

Liedon kunta, Tekniset palvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Lieto on työnantaja, joka tuottaa asukkaille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb