test
Infratietosuunnittelija - Karleby stad

Katu- ja puisto-omaisuuden hallinta Locus-ohjelmistolla, Blomstreet katukuvauksen pohjalta suoritettava liikennemerkki-inventointi ja -kartat sekä tiedon siirtäminen Locukseen. Tietojen päivittäminen Locuksesta valtakunnalliseen Digiroad-järjestelmään.

Liikenneväylien kunnossapidon uudistamiseen liittyvä kunnossapitoalueiden ja kunnossapitoluokitusten pohjatyö ja aineiston tuottaminen.

Infraomaisuuden korjausvelkalaskennan toteuttamiseen tarvittavan materiaalin tuottaminen ja mahdollisesti myös korjausvelkalaskennan toteuttaminen.

Veneilyn laskutusjärjestelmään bookkaa.com tarvittavan tiedon ylläpito ja asiakaspalvelu.

Infrarakentamiseen liittyvien asiakirjojen hallintaan liittyvät työt, mm. kustannusseuranta, tarjouspyyntöasiakirjoihin liittyvät valmistelevat työt, osaston it-tukihenkilö, ym. infrarakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvät tiedonhallinnan työt.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus TS / Kunnallinen teknisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infrapäällikkö Visa Wennström, puh. 044 7809 323

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakentaminen, Infrarakentaminen ja kunnossapito

Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä kehittyvässä kaupunkiympäristössä sekä innokkaassa ja yhteistyöpainotteisessa työympäristössä.

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen mahdollisuudet korkeatasoiseen asumiseen, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb