Skip to main content
test

Vi är en attraktiv stad både för nya invånare och för företag. Vi respekterar historien, men samtidigt är vi modiga förnyare. Vi är föregångare i klimatarbetet. Vi vill hålla oss i toppen av den digitala förändringen samt upprätthålla en stark anda av att agera tillsammans.

Stadsutvecklingen i Borgå stad söker en integrationschef till ordinarie tjänst med början 3.10.2022 eller enligt överenskommelse.

Integrationschefens uppgift är att leda och utveckla integrationsarbetet och invandrartjänsterna i gott och tätt samarbete med stadens sysselsättningstjänster. Integrationschefen har som uppgift att inom sitt område främja internationella experters förankring och sysselsättning i Borgå.

Ordnandet av lagstadgade integrationsrelaterade tjänster, såsom mottagande av kvotflyktingar, hör likaså till invandrartjänsterna. Integrationschefen svarar för beredningen av ett nytt integrationsprogram och för dess verkställighet i Borgå. Arbetet är mångsidigt, självständigt och ansvarsfullt.

Tjänstens behörighetsvillkor är lämplig högskoleexamen och grundlig förtrogenhet med socialsektorn. Förvaltningserfarenhet, chefserfarenhet och kännedom om invandrararbete anses meriterande. Kännedom om servicesystem och synpunkter på hur dessa borde utvecklas så att de bättre tar hänsyn till invandrarna underlättar framgång i uppgiften. Den som anställs ska ha utmärkta kommunikationsfärdigheter och kunna formulera sig tydligt. Ett självständigt arbetssätt behövs i arbetet.

Språkkunskapskraven är goda skriftliga och muntliga kunskaper i finska. Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska anses meriterande. Vi uppskattar mångsidiga språkkunskaper.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 4 300 euro/månad.

Den som valts till tjänsten ska visa upp ett godtagbart hälsointyg innan tjänsten tas emot. Prövotiden är 6 månader.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 4 300 €/månad.

Skicka din ansökan senast 15.8.2022 kl. 15 via länken Sök nu.

Ytterligare information ges 1.7 och 11.7 kl. 10-16 av näringschef Elina Duréault, elina.dureault@porvoo.fi och tfn. +358 40 184 5627

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Skicka din ansökan senast 15.8.2022 kl. 15 via länken Sök arbetsplats.
Ytterligare information ges 1.7 och 11.7 kl. 10-16 av näringschef Elina Duréault, elina.dureault@porvoo.fi och tfn. +358 40 184 5627

Lär dig mer om oss

Stadsutveckling

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb