Skip to main content
test

Kuopion kulttuurihistoriallisessa museossa on haettavana näyttelyistä vastaavan intendentin tehtävä.

Intendentti toimii Kulttuurihistoriallisen museon näyttelytiimin ja suurempien näyttelyprojektien vetäjänä, koordinoi näyttelytoimintaa museon kolmessa toimipisteessä ja kehittää digitaalista toimintaympäristöä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Hän toimii tarvittavilta osin näyttelyiden sisällöntuottajana yhdessä museon muiden tutkijoiden kanssa. Intendentti vastaa myös Pohjois-Savon alueellisen vastuumuseotoiminnan kehittämisestä ja neuvonnasta näyttelyprosessin osalta.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kulttuurihistoriallisen museoalan tuntemusta, näyttelytyön vahvaa osaamista ja kokemusta sekä projektinhallintataitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan kokemus kansainvälisistä näyttelytuotannoista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja tiimityön osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Kuopion kulttuurihistoriallinen museo on Pohjois-Savon alueellinen vastuumuseo, jonka tehtävänä on kulttuurihistoriallisen museotoiminnan harjoittaminen ja neuvonta Kuopiossa ja Pohjois-Savon maakunnassa. Museo on osa Kuopion museokeskusta.

Työaika: 36,25 h/vko.
Tehtäväkohtainen palkka 2911,45 €/kk

Haku päättyy 15.8. klo 12. Tehtävä täytetään 1.10. tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
https://player.vimeo.com/video/338220965?title=0&byline=0&portrait=0

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa museonjohtaja Helka Väisänen, p. 044 718 2620.
Museonjohtajan loman aikana 18.7.-14.8. lisätietoja intendentti Tytti Räikkönen, p. 044 718 2615 tai intendentti Pekka Kankkunen, p. 044 718 2617.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Museokeskus

Kuopio on 121 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb