Invandrarkoordinator - Sibbo kommun

Sibbo är en växande och smidig, tvåspråkig kommun strax intill huvudstadsregionen. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen.
Tjänster för invandrare i Sibbo kommun ger handledning och rådgivning till invandrare, myndigheter och samarbetspartners i frågor som rör invandring och tjänster.

Vi söker nu till vårt team en INVANDRARKOORDINATOR för en ordinarie tjänst. Arbetet inleds 1.9.2020 eller enligt överenskommelse.

Invandrarkoordinatorns uppgift är att koordinera helheten och det sektorsövergripande samarbetet inom integrationsarbetet. Tjänsterna för invandrare erbjuder utöver integrationstjänster även tjänster inom familje- och vuxensocialarbetet. För närvarande har vårt team en socialhandledare och en och en halv socialarbetare. Invandrarkoordinatorn fungerar som närmaste chef för dessa arbetare och som yrkesmässig ansvarsperson i likhet med den ledande socialarbetaren. Dessutom ansvarar du bl.a. för att göra upp ersättningsansökningar samt för kontakten till intressentgrupper och nätverk.

Behörighetskravet är behörighet som socialarbetare enligt lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015 (7, 32 §). Vi önskar att du har arbetserfarenhet inom invandrartjänster. Av koordinatorn krävs även goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Annan språkkunskap och erfarenhet av motsvarande uppgifter räknas som merit.

Våra arbetslokaler finns i Nickby social- och hälsostation i Sibbo intill goda trafikförbindelser. Vi erbjuder dig stöd av en trevlig arbetsgemenskap samt mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter.

Lönen bestäms enligt AKTA, och prövotiden är sex månader. Den som väljs ska före mottagandet av tjänsten visa upp ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 14.8.2020 kl. 16.00 via nedanstående länk. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

http://www.sibbo.fi

Mer om arbetsgivaren
  • Sibbo kommun
  • JobbFast anställningHeltidsarbete
  • 305705
  • 1.9 eller enligt överenskommelse
  • Enligt AKTA
  • 31.7.2020 - 14.8.2020 16:00
  • SibboNyland

Tilläggsinfo ger servicechef Katarina Alhovuori, tlf. 050 569 4972 eller katarina.alhovuori(at)sipoo.fi


Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!