It-alan opettaja

Haemme IT-alan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Tehtäviin kuuluvat IT-alan opiskelijoiden ohjaus ja opetus oppilaitoksessa sekä koulutustyöpaikoilla.

Järjestämme koulutusta esimerkiksi elektroniikka-asentajan, hyvinvointiteknologia-asentajan, tietoverkkoasentajan, IT-tukihenkilön ja ohjelmistokehittäjän osaamisaloihin.

Painotamme valinnassa seuraavia osaamisia:
- Tietoverkot ja palvelinteknologiat
- IT-tukipalvelutehtävät
- Hyvä organisointikyky
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, koulutusjärjestelmän tuntemusta, sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Lisäksi arvostamme verkkopedagogiikan osaamista, työelämä- ja verkostoyhteyksiä sekä osaamista 3D-suunnitteluun ja ohjelmistokehitykseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan.

Virkasuhteessa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Ennen virkasuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi
http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimialapäällikkö Mika Väisälä 044 725 0832 ja rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai etunimi.sukunimi@kpedu.fi.
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Osoite: Talonpojankatu 6, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhtauspalveluala, liiketoiminnan ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs