IT-erityisasiantuntija

Haemme It-erityisasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Porvoon kaupungin hallintopalvelukeskuksen ICT-palvelutiimiin. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävässä työskentelet osana noin 20 henkilön IT-tiimiä, joka tuottaa ICT-palveluja Porvoon kaupungin yksiköille. Tehtävääsi sisältyy IT-projekteihin osallistuminen asiantuntijana tai projektipäällikkönä sekä kaupungin laajan ICT-infrastruktuuriympäristön (yli 13 000 käyttäjää) ylläpitoa ja kehitystehtäviä. Toimit myös toimialojen ja liikelaitosten projekteissa. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Sinulla on vuosien kokemus vastaavista tehtävistä ja syvällistä osaamista palvelinkäyttöjärjestelmistä, pilvi- ja konesalipalveluista, ensisijaisesti Microsoft teknologioiden ja tuotteiden puolelta. Tunnet itsesi kotoisaksi virtuaalipalvelinympäristöjen sekä laaja-alaisten verkko- ja järjestelmäkokonaisuuksien parissa. Osaat dokumentoida huolellisesti ja kommunikoit luontevasti eri sidosryhmien edustajien kanssa.

Lisäksi arvostamme osaamista, kokemusta ja sertifiointeja seuraavista osa-alueista:

Microsoft teknologiat sekä On-Prem että Cloud ympäristöissä
VMware-tuotteet
Varmistusratkaisut
Tietoturva
SCCM, GPO, Powershell etc. Hallintavälineet
ITIL tuntemus ja SQL-tietokantojen hallinta


Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. datanomi, IT-tradenomi) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä IT alalla vaadittavaa englannin kielen osaamista. Olemme kaksikielinen kunta ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 28.10.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ICT-palveluvastaava Max Holmberg arkisin klo 8-16, max.holmberg@porvoo.fi tai puh. 040 504 9874.

Hallintopalvelukeskus, ICT-palvelut
Osoite: Urakoitsijantie 12 A, 06450 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Porvoon kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun