IT-projektipäällikkö (IT-pääsuunnittelija)

Haemme IT-projektipäällikköä (IT-pääsuunnittelijaa) vakituiseen työsuhteeseen IT-palveluiden projektipalvelut-yksikköön vastaamaan projektien läpiviennistä. Turun kaupungin IT-palvelut mm. kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita sekä verkko- että työasemapalveluita tuhansille Turun työntekijöille ja kuntalaisille.

Työhön kuuluvat projektit ovat kaupungin toimialojen, osakeyhtiöiden tai palvelukeskusten kehittämisprojekteja, joissa toteutetaan myös laajoja IT-muutoksia. Työ on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja toimialoja on useita. Pääset strategiamme mukaan mahdollistamaan asioita ja tekemään toimintaamme yhä paremmaksi yhdessä laajan asiantuntijajoukon kanssa. Tehtävässä liityt projektipäällikkötiimiin, johon kuuluu kymmenen sertifioitua osaajaa.

Sinulla on aktiivinen rooli projektien suunnittelussa ja resursoinnissa yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Vastaat projektien toteuttamisesta asiakasvaatimusten mukaisesti. Osaat määritellä yhdessä asiakkaan kanssa asiantuntijoita hyödyntäen muutostarpeet ja muuttaa ne projektin työkokonaisuuksiksi. Johdat projektien tehtävien suunnittelua ja varmistat tuotosten oikea-aikaisen toimituksen.

Toivomme, että projektihallintatekniikat (mm. Prince2), laajojen projektiryhmien vetäminen sekä projektin dokumentointi ovat sinulle tuttuja. Eduksi katsotaan myös erilaisten kehittämisen menetelmien ja työkalujen tuntemus, kuten kokonaisarkkitehtuuri, ketterät menetelmät, palvelumuotoilu, lean-tekniikat ja ohjelmistotekniikat. Tuotoshakuisuus ja budjettivastuu kuuluvat osana työtehtävään.

IT-projektipäällikön tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja viestintätaitoja. Myös asiakaspalveluosaaminen korostuu työssä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Valitulle hakijalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

it-kehittämispäällikkö Hanna Ilanti
puh. +358400999789
Soittoajat:
24.9. klo 10-11.30
28.9 klo 10-12.30
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Palvelukeskukset, IT-palvelut, Projektipalvelut
Osoite: Yliopistonkatu 27, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.