Jalkaterapeutti

Haetaan Jalkaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen. Jalkaterapeutin tehtävänkuva perusterveydenhuollossa on monipuolinen asiantuntijatehtävä. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi on moniammatillinen verkosto kuten diabeteshoitaja, haavanhoitaja sekä fysioterapeutit.

Työ sisältää jalkaterapiatarpeen arviointia sekä hoitavaa ja terveyttä edistävää jalkaterapiaa. Edellä mainittujen lisäksi jalkaterapeutti arvioi varvasortoosien, tukipohjallis- ja erityisjalkineiden tarvetta. Työ on seudullista eli vastaanottoja pidetään Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä.

Tehtävä edellyttää Jalkaterapeutin tutkintoa (AMK) ja oikeutta käyttää jalkaterapeutin ammattinimikettä. Edellytämme oman auton käyttöä. Eduksi katsomme kokemuksen jalkaterapeutin vastaanottotyöstä. Lisäksi tehtävään valitun tulee toimittaa selvitys tartuntalain 48§ mukaisesta rokotussuojasta.

Tehtävässä noudatetaan 5kk:n koeaikaa.
Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA:n mukaan.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/jalkaterapia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntoutuspalvelujen esimies Tarja-Liisa Väisänen p. 0400-144508

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Kuntoutuspalveluiden yksikkö tuottaa kuntoutuksen palveluita seudullisesti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Kuntoutuspalveluita tuotetaan avo-, osasto- sekä kotikuntoutuksena.


Osoite: Meijerikatu 2, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs