Skip to main content
test
Jalkaterapeutti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä hakee Jalkaterapeutia. Perusterveydenhuollossa jalkaterapeutin tehtävänkuva perusterveydenhuollossa on monipuolinen asiantuntijatehtävä. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi on moniammatillinen verkosto kuten diabeteshoitaja, haavanhoitaja sekä fysioterapeutit. Työsuhde on määräaikainen ainakin 31.12.2022 saakka. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Työ sisältää jalkaterapiatarpeen arviointia sekä hoitavaa ja terveyttä edistävää jalkaterapiaa. Edellä mainittujen lisäksi jalkaterapeutti arvioi varvasortoosien, tukipohjallis- ja erityisjalkineiden tarvetta. Työ on seudullista eli vastaanottoja pidetään Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä.

Tehtävä edellyttää Jalkaterapeutin tutkintoa (AMK) ja oikeutta käyttää jalkaterapeutin ammattinimikettä. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat jalkaterapeutti opiskelijat voidaan huomioidan valinnassa. Mikäli jalkaterapeuttinimikkeellä toimivaa henkilöstöä ei löydy voidaan myös jalkahoitajatutkinnon suorittaneet. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Eduksi katsomme kokemuksen jalkaterapeutin vastaanottotyöstä. Lisäksi tehtävään valitun tulee toimittaa selvitys tartuntalain 48§ mukaisesta rokotussuojasta.

Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA:n mukaan.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/jalkaterapia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kuntoutuspalveluiden esimies Tarja-Liisa Väisänen 0400 144508, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas 040 1525986.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.


Osoite: Meijerikatu 2, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb