Jalkaterapeutti/Jalkojen hoitaja

Jalkaterapeutin/ jalkojen hoitajan tämän hetkinen sijoituspaikka on Armilan terveysasema. Työ on ratkaisukeskeistä, asiakkaan omia voimavaroja hyödyntävää ja muodostuu asiakkaiden alaraajaongelmien syiden tutkimisesta ja selvittämisestä. Saatujen tulosten perusteella hoito ja jalkaterapia suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työhön liittyy asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja kansansairauksien huomioimista. Jalkaterapeutin/ jalkojen hoitajan tehtävään liittyy myös haavahoitoa.

Valittavalta jalkaterapeutilta/jalkojen hoitajalta odotamme sitoutumista Eksoten arvoihin ja strategian mukaisiin tavoitteisiin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävään kelpoisuutena on jalkaterapeutin (AMK) tutkinto tai jalkojen hoitajan tutkinto.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyöhön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anne Paunonen, p. 0400 260 556 tai anne.paunonen@eksote.fi
Palvelupäällikkö Satu Simolin, p. 040 749 6247 tai satu.simolin@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Armilan keskusterveysasema
Osoite: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats