Skip to main content
test
Jalkaterapeutti, Tapiolan terveysasema, Jalkaterapiayksikkö - Esbo stad

Haemme nyt jalkaterapeuttin sijaista Jalkaterapiayksikköön.
Jos olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito, työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on kokemusta jalkaterapiatyöstä ja kyky ohjata asiakasta, olet hakemamme henkilö.
Tapiolan terveysasemalla sijaitsevassa Jalkaterapiayksikössä hoidetaan koko Espoon jalkaterapian asiakkaat. Asiakkaina ovat perusterveydenhuollossa mm. diabeetikoista, nivelreumaatikoista sekä vaikeaa alaraajojen neuropatiaa sairastavat asiakkaat.
Vastaanottotilat ovat modernit ja viihtyisät. Työvälineet uudet ja ergonomiset, mm mikromoottorina Podotronic Genius Led-valolla.
Jalkaterapeutin tehtäviin kuuluu mm asiakkaan jalkaterapiatarpeen arviointi sekä terapian suunnittelu, toteutus ja arvio. Työ on monipuolista sisältäen myös ryhmätoimintaa.
Työn aloitus 29.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Tapiolan terveysasema

Työaika: Yleistyöaika, osa-aikatyö 70 %

Sopimusala:

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: AMK jalkaterapeutti

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta jalkaterapiatyöstä

Arvostamme: Jos olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito, työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Satu Hedberg, satu.hedberg@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Palvelurakenteen kehittämisen yksikkö

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.


Osoite: Ahertajantie 2, 02100 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb