Skip to main content
test
JÄLKIHUOLLON ESIMIES - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Jälkihuollon esihenkilö!Meillä on tarjolla jälkihuollon esihenkilön uusi tehtävä perustettavassa jälkihuollon yksikössä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mahtavassa porukassa, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

1.5.2023 jälkihuolto siirtyy hallinnollisesti lastensuojelun palveluista aikuisten sosiaalipalveluiden alle. Hyvinvointialueella suunnitellaan aikuistumisen tuen palveluja, jossa kehitetään aikuistuvien nuorien (18-25 v.) verkostomainen palvelukokonaisuus monialaisena yhteistyönä. Kehittämistyö on osa Tulevaisuuden sote-keskushanketta ja kehittämistyötä koordinoi projektisuunnittelija.

Jälkihuollon yksikköön kuuluu 16 työntekijää, jotka ovat erityissosiaaliohjaajia, sosiaaliohjaajia ja ohjaajia. Jälkihuollon yksikköön kuuluu tuetun asumisen yksikkö SILMU, jossa on tuetun asumisen yksiöitä jälkihuoltonuorille. Asiakassihteeripalvelut ja syty-perheterapeuttipalvelut toteutuvat lastensuojelun palveluista. Jälkihuollon esihenkilö toimii alaistensa lähiesimiehenä ja johtaa jälkihuollon asiakastyötä hyvinvointialueen alueella. Työntekijöiden asiakastyön ohjaus toteutetaan viikkotiimeissä, henkilökohtaisissa keskusteluissa ja työn yhteisessä kehittämisessä. Vuoden 2023 aikana olemme aloittaneet syty-tiimityötä myös jälkihuollon palveluissa.

Työ on itseohjautuvaa, mutta sen tukena on selkeät johtamisrakenteet, työnohjaus ja kattava työterveyshuolto. Jälkihuollon ammattihenkilöiden työpisteet sijaitsevat 3 eri paikassa hyvinvointialueella, Järvenpäässä kahdessa pisteessä ja Hyvinkäällä. Esihenkilön työpisteestä voidaan neuvotella.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää verkostotyön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sekä tiimityöskentelyyn. Arvostamme suhdeperusteista työotetta, joustavuutta sekä asiakastyön kehittämisotetta. Arvostamme aiempaa lastensuojelun työkokemusta, sekä ajokorttia. Toivomme, että sinulla on innostusta ja osaamista olla mukana kehittämässä uutta palvelumuotoa aikuistuville nuorille.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 7 § mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde 1.5.2023 alkaen.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4 089,64 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin rekrytointiin ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä
Lisätiedot antaa lastensuojelun päällikkö Suvi Salin, puh. 050 497 0431, suvi.salin@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 23.3.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Suutarinkatu (rentto) 2 D, Hyvinkää

Rekommenderade jobb