Skip to main content
test
Järjestelmäasiantuntija - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta hakee

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tyrnävän kunnan tietohallinto vastaa kunnan ICT-palvelujen suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta sekä ICT-hankinnoista. Tietohallinnon työympäristön keskeisiä elementtejä ovat Windows-palvelimet, M365-tuoteperhe ja monitoimittajapohjainen infra.

Järjestelmäasiantuntija työskentelee tietohallinnossa tehtävinään palvelinympäristön, tietoliikenteen ja varmistusten ylläpito ja kehittäminen. Hän osallistuu myös hankintojen tekemiseen sekä lähitukeen.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ICT-alan koulutus. Edellytämme laaja-alaista ICT-alan työkokemusta. Arvostamme kokemusta hankinnoista ja projektinhallinnasta.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat liikkumista kunnan eri toimipisteiden välillä.
Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomus jo hakemusvaiheessa.
Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja virkasuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 16.8.2022 klo 23.59 mennessä. Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai toimittamalla osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta virasta. Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Tietohallintopäällikkö Kai Skiftesvik, puh. 040 665 9977.
Kunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Tietohallintopäällikkö Kai Skiftesvik, puh. 040 665 9977.
Kunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb