Skip to main content
test
Järjestelmäkoordinaattori, Digikehitys, Espoo - Esbo stad

Espoon kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden toimialan asiakas- ja potilastietojärjestelmien pääkäyttäjätehtävät on keskitetty Digikehitysyksikön järjestelmätukeen ja sen koordinoimaan sovellustukeen. Järjestelmä- ja sovellustuessa työskentelee järjestelmäkoordinaattoreita, sovellusasiantuntijoita ja sovellusneuvojia neljässä eri tiimissä: digitiimi, sosiaalihuollon tiimi sekä terveydenhuollon avo- ja osastotiimit.

Haemme järjestelmätukeen uuteen yhteiset palvelut -tiimiin järjestelmäkoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen.
Järjestelmäkoordinaattorin tehtävä painottuu palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään, Tiera PSOP-järjestelmään, liittyviin asiantuntija- ja koordinointitehtäviin. Näihin tehtäviin kuuluvat mm. järjestelmää käyttävän oman organisaation ja palvelutuottajien tuki, ohjelmistotoimittajan yhteyshenkilönä toimiminen ja kehittämistehtäviin osallistuminen. Järjestelmäkoordinaattori osallistuu järjestelmän käytön laajentamiseen liittyviin projekteihin, tiedottamiseen sekä uusien versioiden ja toiminnallisuuksien testaamiseen. Järjestelmäkoordinaattori voi myös toimia tiiminvetäjänä tiiminsä tehtävien koordinoinnissa sekä tukee myös muiden järjestelmien käyttöä.

PSOP-järjestelmä on käytössä Espoossa ja Lohjalla ja käyttöä on tarkoitus laajentaa. Tehtävä sijoittuu aluksi Espoon kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden toimialan esikunnan digikehitysyksikköön. Koko toimiala tehtävineen ja henkilöstöineen siirtyy 1.1.2023 sote-uudistuksen toteutumisen myötä Espoon kaupungilta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Pätevyysvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveysalan tuntemusta, tietojärjestelmien käytön osaamista, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi luetaan PSOP-järjestelmään, palveluseteli- ja ostopalveluprosesseihin sekä asiakas- ja potilastietojärjestelmiin liittyvä osaaminen.

Haastattelut tehtävään pidetään viikoilla 33 ja 34.
Tehtävään valitulta vaaditaan Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainestaus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Riikka Honkasalo, p. 040-6369223. Tavoitettavissa 18.7-5.8.2022

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Esikunta, Kehittäminen, Digikehitysyksikkö

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta. Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Kamreerintie 2, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb