test
Järjestelmäsuunnittelija, kokonaisarkkitehtuuri - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Oletko isoja kokonaisuuksia ja monimutkaisia tietovirtoja visuaalisesti hahmottava kokonaisarkkitehti? Haluatko olla mukana kehittämässä toisen asteen koulutuksesta digitaalisesti notkeampaa, laadukkaampaa ja tehokkaampaa?

Gradian Digipalvelut hakee kokenutta ict-ammattilaista koordinoimaan Gradian kokonaisarkkitehtuurityötä. Saat tehtävääsi erinomaisen startin ja vahvan verkoston osallistumalla vuosien 2022-2023 ajan aktiivisesti valtakunnalliseen ammatillisen koulutuksen kokonaisarkkitehtuurityöhön ja koordinoimalla siitä yhtä osiota, yhteisten tietojärjestelmäarkkitehtuurien työstämistä. Lopulliseen tehtävänkuvaasi voit vaikuttaa itse omalla ammattitaidollasi, osaamisellasi ja aktiivisuudellasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta kokonaisarkkitehtuurityöstä, näyttöä projektien tuloksellisesta vetämisestä sekä osaamista Archimaten tai vastaavan mallintamistyökalun käytöstä. Kokonaisarkkitehtuurin viitekehykset ovat sinulle tuttuja, samoin SQL, PowerShell, XML ja JSON. Ammatillisen ja lukiokoulutuksen sekä korkeakoulutuksen tuntemus lasketaan sinulle myös eduksi.

Olet innokas kehittämään omaa osaamistasi ja työtäsi jatkuvasti eteenpäin. Kokonaisarkkitehtuurin kehittäjänä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden järjestelmäsuunnittelijoiden ja prosessien omistajien kanssa - pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi, hahmottamaan kokonaisuuksia ja kuvaamaan niitä ymmärrettävästi muille. Sinulla on myös taito innostaa eri toimijoita kokonaisarkkitehtuurityöhön. Erinomaiset vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Rajala, digipalvelupäällikkö, p. 040 341 6175 (jätä soittopyyntö, palaan mahdollisimman pian)
Osmo Laaksonen, järjestelmäsuunnittelija, p. 040 341 5130
etunimi.sukunimi@gradia.fi

Lisätietoja

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia sisäiset palvelut

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 21 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2020 oli 101 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.

Gradia Digipalvelut tuottaa kaikille Gradian oppilaitoksille ja yksiköille tarvittavat perinteiset it-palvelut sekä toimintojen digitalisoinnin ja erilaisten sähköisten palveluiden hyödyntämisen tukipalvelut. Digipalveluissa työskentelee 35 tietotekniikkaan ja sen hyödyntämiseen intohimoisesti mutta ei ryppyotsaisesti suhtautuvaa koulutuksen ja ict:n asiantuntijaa.


Osoite: Viitaniementie 1 D, 40720 Jyväskylä

Rekommenderade jobb