Järjestelmätukihenkilö - Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä on haettavana

JÄRJESTELMÄTUKIHENKILÖN määräaikainen toimi

Järjestelmätukihenkilön tehtävänä on työasemien ylläpito ja asennus, ongelmien ratkaiseminen ja laitteiden käytön opastaminen.
Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tietoteknistä tutkintoa sekä käytännön työkokemusta ja osaamista. Työasemaympäristöjen, Microsoft tuotteiden ja tietoverkkojen tuntemus antavat hyvän perustan tehtävän hoitamiselle.
Aikaisemmin hankittu terveydenhuollon tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja palveluhenkistä otetta työtehtäviin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan

Tehtävä on määräaikainen ja se täytetään seitsemän (7) kuukauden ajaksi. Sairaalamme on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lpshp.fi

tietohallintojohtaja Mikko Päkkilä, p. 040-487 1835, mikko.pakkila@lpshp.fi sekä järjestelmäasiantuntija Terho Karppinen, p. 040-593 6071, terho.karppinen@lpshp.fi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri
Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin muodostavat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen yhteistyössä kuntien, perusterveydenhuollon ja pohjoisen Suomen sairaanhoitopiirien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista ja asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa.

Tutustu työnantajaan