Jätä avoin työhakemus keikkatyöhön tai sijaisuuksiin

Työtä on tarjolla Uudessakaupungissa sivistyspalvelukeskuksen luokanopettajien, lehtorien ja koulunkäyntiavustajien tehtävissä, varhaiskasvatuksen tehtävissä päiväkodeissa, ryhmäperhepäivähoidossa ja perhepäivähoidossa, ruoka- ja puhtaanapitopalvelujen yksiköissä sekä sosiaali- ja terveyskeskuksen hoitoalan eri tehtävissä pääasiassa vuodeosastoilla (Uusikaupunki, Vehmaa) ja vanhainkodeissa.

Uudenkaupungin kaupunki toimii isäntäkuntana terveydenhuollon yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille ja sijaisuuksia on ajoittain tarjolla myös kyseisten kuntien terveysasemilla.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Uudenkaupungin kaupungin määräaikaisissa tehtävissä tai ns. keikkatyöntekijänä – jätä sijaisrekisteriimme työpaikkahakemus kuntarekry.fi –palvelun kautta sähköisesti.

Voit merkitä lisätietokenttään, missä työyksikössä olet halukas työskentelemään ja terveyspalvelujen osalta voit halutessasi merkitä missä yhteistoiminta-alueen kunnassa mieluiten toimisit sijaisena.

Kutsumme valitut henkilöt esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset. Yksiköissä käydään läpi tarkemmin työskentelymahdollisuutesi eri työyksiköissä

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Otamme hakusi perusteella sinuun yhteyttä.

Uudenkaupungin kaupunki
Osoite: Kustavi, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2011. Kaupungin palvelukessa on noin 1000 henkilöä.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.