Jätehuoltosuunnittelija, kiinteistöpalvelut, Tampere

Ansök senast  23.6.2024 23:59

Tule meille jätehuoltosuunnittelijaksi! Tarjoamme sinulle uuden tehtävän, jota pääset rakentamaan!

Kiinteistöhallinnassa ja toimitilapalveluissa tuotamme vuokrauksen, tilahallinnan, rakennuttamisen ja ylläpidon palveluja sekä turvallisuuspalveluja. Jätehuoltosuunnittelijana pääset kehittämään Pirkanmaan hyvinvointialueen jätehuollon toimintaa sekä osallistamaan koko henkilöstöämme ympäristöasioissa. Työtehtäväsi tukee jätehuollon toimintaa koko toiminta-alueellamme, sillä tehtäväsi sisältävät päivittäistä ohjausta, opastusta ja kouluttamista. Tuet myös jäteaseman työntekijöitä päivittäisissä ongelmatilanteissa. Laadit muun muassa lajitteluohjeita- ja opasteita, kehität kohteiden jätehuollon toimivuutta sekä kustannustehokkuutta yhdessä kohteiden käyttäjien ja muiden sidosryhmien kanssa. Jätehuollon lainsäädännön muutokset tuovat Pirkanmaan hyvinvointialueelle toiminnan uudelleen järjestelyä sekä mm. hankintaa. Työparinasi toimii ympäristöasiantuntija.

Tehtävässä onnistumista tukee
- soveltuva korkeakoulututkintosi
- työkokemuksesi jätehuoltoon liittyvistä tehtävistä
- sairaalaympäristön aiempi tuntemuksesi sekä hankintaosaamisesi
- hyvä ongelmanratkaisukykysi ja tietotekniset taitosi
- voimassa oleva B-luokan ajokortti ja matkustusvalmiutesi Pirkanmaan hyvinvointialueen sisällä, johon toivomme sinulla olevan mahdollisuus käyttää autoa

Tarjoamme sinulle
- osaavan ja mukavan työyhteisön
- uuden tehtävän, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään ja luomaan uutta
- monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, lounasedun, tyhy-toimintaa ja Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan (https://virkistyvapaalla.fi/).

Vakituisen työsuhteen aloitus on 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Sovellamme tehtävään kuuden kuukauden koeaikaa ja tehtävän työaika on kokoaikatyö. Käytössämme on liukuva työaika. Työpisteesi sijaitsee Tays Kaupin kampuksella, mutta osittain sinun on mahdollista tehdä etätyötä kotitoimistoltasi. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tule meille työkaveriksi ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä. Olemme alustavasti suunnitelleet pitävämme haastattelut viikon 27 aikana.

Kontaktuppgifter

Haluaisitko kuulla lisää? Ympäristöasiantuntija Hanna Järvinen kertoo tarkemmin tehtävästä. Hannan tavoitat ajalla 12.6. - 14.6. kello 8 - 15 puhelimitse 044 473 9677 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoja hakemisesta saat rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare