Jatkuva haku terveyskeskuslääkärin tehtäviin

Ansök senast  31.12.2024 15:00

Tule osaksi Lapin hyvinvointialueen huipputiimejä! Haemme terveyskeskuslääkäreitä eri puolille Lappia!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia, urapolkujensa eri vaiheissa olevia lääketieteen ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja ovat valmiita tarjoamaan parastaan Lapin asukkaille. Hae siis lääkäriksi monipuoliseen työhön Laphalle!

Juuri nyt meillä on tarjota terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia lääketieteen lisensiaateille ja loppuvaiheen kandidaateille Lapin hyvinvointialueen eri toimipisteisiin sekä lähityötä mm. Rovaniemen alueella erikoistumis- ja yek-vaiheen lääkäreille.

Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksissa voit työskennellä joko tavanomaisella virkatyösopimuksella kuukausipalkalla tai toimeksiantosopimuksella tuntipalkalla. Tarjoamme joustavasti erilaisia työn tekemisen tapoja - voit työskennellä osa-aikaisesti tai etänä mistä päin Suomea tahansa!

Lähityössä Rovaniemellä erikoistuvat ja yek-vaiheen lääkärit voivat työskennellä monipuolisissa terveyskeskuslääkärin työtehtävissä vastaanotolla, palveluasumisessa ja kotihoidossa, terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosastoilla, erilaisissa sektoritöissä (koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, äitiys- ja lastenneuvolatyö) sekä Lapin keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Perusterveydenhuollon työtehtävissä voit erikoistua yleislääketieteeseen ja geriatriaan. Osastotyössä voit kartuttaa myös sairaalapalveluja.

Takaamme kaikissa työtehtävissä hyvän perehdytyksen ja huolehdimme riittävästä seniorituesta. Virkatyössä saat hyvät koulutusedut ja erikoistuvana lääkärinä sekä yek-vaiheessa laadukkaan ohjauksen. Vastaanottotyössä pääset toteuttamaan hoidon jatkuvuusmallia. Päivystystyöstä kiinnostuneelle on tarjolla virka-ajan ulkopuolista työtä Suomen pohjoisimmassa laajan päivystyksen sairaalassa, jossa käytössä ovat modernit kesällä 2023 käyttöön otetut tilat.

Lapin hyvinvointialue tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä ja työskennellä pohjoisen luonnon lumossa, rennossa elämänrytmissä, välittömien ja ystävällisten ihmisten kanssa. Me arvostamme Laphalla yhdenvertaisuutta ja vastuullisuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä moniammatillisessa työyhteisössämme. Haluamme olla luotettava ja inhimillinen työnantaja, joka tukee henkilöstönsä hyvinvointia ja ammatillista kasvua.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Tehtäviin on jatkuva haku. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, mikäli meillä on tarjota toiveitasi vastaava tehtävä.

Huomioithan, että jatkuvan haun kautta jätettyä työhakemusta ei valitettavasti voida ottaa huomioon rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätiedot:

Kaakkoinen Lappi: Johtava lääkäri Outi Palmén, outi.palmen@lapha.fi

Lounainen Lappi: Johtava lääkäri Sanna Rotonen, sanna.rotonen@lapha.fi

Itäinen Lappi: Johtava lääkäri Kai Konki, kai.konki@lapha.fi

Pohjoinen Lappi: Johtava lääkäri Kai Konki, kai.konki@lapha.fi

Lämna in en öppen ansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare