Jatkuva sijaishaku, hoitajat - Laitilan kaupunki

HUOMIO HUOMIO!


Laitilan kaupungin ikäihmisten palveluihin etsitään lähihoitajan sijaisuuksiin Kaukolankodin osastoille (4 osastoa) ja tehostetun palveluasumisyksikköön Koivukotoon lähihoitajia. Sijaisuuksia on eripituisia muutamasta päivästä useampaan kuukauteen.

Tarjoamme verrattain hyvät työolosuhteet ja työn, jossa lakisääteinen henkilöstömitoitus ja henkilöstön määrä ovat sopusoinnussa. Laitilan kaupunki on arvostettu ja luotettava työnantaja, jonka leivissä useat työntekijät ovat viihtyneet pitkään. Myös palkkaus on kilpailukykyinen.


Työntekijöiden perehdytyksestä huolehditaan kaikissa yksiköissä niin, että vasta-alkajankin on helppo aloittaa työt. Hakijan tärkein piirre on avoin asenne ja halu tehdä töitä ikäihmisten parissa. Tällä yhdistelmällä työnteko sujuu hyvin ja on palkitsevaa.

Mikäli tämä viesti on saanut kiinnostuksesi heräämään, ole toki yhteydessä vt. asumispalvelujohtajaan Jani Silvastiin. Jos olet vielä opiskelija ja kiinnostunut työskentelemään meillä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Mietitään työskentelymahdollisuuksia yhdessä.

Sijaisuudet täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jani Silvast: jani.silvast@laitila.fi tai 0445853505, myös What's up viesteillä voi kontaktoida.

Lisätietoja

Laitilan kaupunki

Laitilan kaupunki on elinvoimainen ja vireä n. 8.600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa VT 8:n varrella. Lähimmät naapurikaupungit ovat Rauma ja Uusikaupunki, Turkuun on matkaa 60 km. Laitila on vahva elinvoimakaupunki ja työpaikkaomavaraisuus on korkea. Laitilan kaupalliset ja julkiset palvelut ovat korkeatasoiset. Kaupunki on investoinut aktiivisesti niin teollisten työpaikkojen luomiseen kuin myös kuntalaisten hyvinvointipalveluihin. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila
Laitilan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb