test
Jatkuva sijaishaku, hoitohenkilöstö - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa hoitoalan ammattilaisille työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin.

Meillä on laaja ja mielenkiintoinen työkenttä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon tehtävissä. Erikoissairaanhoito on pääsääntöisesti keskittynyt alkuvuonna 2021 valmistuneeseen uuteen keskussairaalaamme Sairaala Novaan. Perusterveydenhuollon palveluita tarjoaa liikelaitoksemme Keski-Suomen Seututerveyskeskus.

Erikoissairaanhoidossa voit työskennellä aikuisten ja lasten parissa somatiikan ja psykiatrian osastotyössä sekä poliklinikoilla ja hoitokeskuksissa. Työtä on tarjolla myös kotisairaalassa, päivystysalueella, teho-osastolla ja preoperatiivissa yksiköissä sekä diagnostisissa palveluissa. Olemme saaneet hyvät pisteet sekä opiskelijapalautteista että potilastyytyväisyys kyselyistä.

Käy tutustumassa eri yksikköihimme:
https://www.sairaalanova.fi/fi-FI/Yksikot

Seututerveyskeskus tarjoaa palveluita seitsemälle kunnalle: Joutsa, Luhanka, Toivakka, Keuruu, Multia, Petäjävesi, Laukaa ja Konnevesi
Katso lisää https://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot

Sijaistarpeemme keskittyy tällä hetkellä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin (muutamasta viikosta kuukausiin). Myös keikkatyötä on tarjolla silloin tällön.

Sinulla tulee olla
- tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja, lähihoitaja)
- oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)
- voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 (sairaanhoitaja 140/210 op, terveydenhoitaja 160/240 op, kätilö 180/270 op) ammattiin johtavista opinnoista. Tällä hetkellä emme haastattele lähihoitajaopiskelijoita.
- yli 18 vuoden ikä

Toimiessasi opiskelijastatuksella sinulla on rajattu vastuu ja rajattuja tehtäviä. Nämä rajaukset käydään läpi yhdessä esimiehen kanssa ja ne kirjataan työsopimukseen ennen töiden aloittamista. Tehtävien rajaukset huomioidaan palkkauksessa. Opiskelijastatuksella työskentelevä sijainen toimii aina vakituisen henkilöstön tukemana ja valvomana. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Täytä hakemuksesi sijaisuuksiin ja varaa sen jälkeen haastatteluaika p. 014 269 8352.

Tästä voit jo kurkata uuteen sairaalaamme: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia.

Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Myös Jyväskylän kaupunki tarjoaa työmahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille perusterveydenhuollossa. Katso lisää kaupungin tarjoamista sijaisuuksista täältä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-04-3-13

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön sijaisrekrytointi
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Hoitajantie 3
40620 Jyväskylä
p. 050 473 7381
hoitotyonrekry@ksshp.fi
www.sairaalanova.fi/rekrytointi
Palvelemme ma-pe 9-15.30

Lisätietoja

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule terveydenhuollon eturiviin – vetovoimaiseen Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin!

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Rekommenderade jobb