Johdon assistentti

Johdon assistentin tehtävässä vastuullasi on johtoryhmän assistentin tehtävät ja tämän lisäksi roolissasi hoidat yhtiön toimielinten ja hallituksen kokousjärjestelyitä. Olet tärkeässä roolissa tapahtumien ja kokousten järjestelyissä sekä sidosryhmätapaamisten organisoinnissa. Tehtävässäsi organisoit ja avustat tarvittaessa myös viestinnässä sekä yleis- ja henkilöstöhallinnon asioissa.

Etsimämme johdon assistentti on energinen ja oma-aloitteinen organisoija. Tartut tehokkaasti uusiin haasteisiin ja ymmärrät vaativienkin projektien toteuttamiseen liittyvät nopeatempoiset tehtäväkokonaisuudet. Langat ja paperit pysyvät käsissäsi ja kalenterit hallinnassasi.

Toivomme sinulta:
• vahvaa aiempaa kokemusta johdon assistentin tehtävistä
• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tradenomin tai merkonomin koulutusta
• hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• toimisto-ohjelmien (MS Office) hyvää hallintaa
• erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tehtävässä menestymistä edesauttaa jos et häkelly hektisessä työympäristössä, vaan kykenet pitämään fokuksen ja priorisoimaan tehtäviä. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet palveluhenkinen.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Tutustu työnantajaan

Sari Rasi 15.-17.9.2020 sari.rasi@2m-it.fi
Arto Kilkku 21.-24.9.2020 arto.kilkku@2m-it.fi

2M-IT, Henkilöstöhallinto
Osoite: Pori, Turku

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee yli 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.