Johdon assistentti

Sivistystoimi hakee johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Johdon assistentti saa tehdä innostuneen ja kehitysmyönteisen johtoryhmän kanssa työtä ja viedä innostuneessa hengessä tulevaisuuden toimialaa eteenpäin.

Johdon assistentin tehtävä on vahvasti hallinnollinen. Johdon assistentti on sivistystoimen johtoryhmän jäsen ja toimii ryhmän sihteerinä. Tehtävään kuuluu sivistyslautakunnan esityslistojen ja pöytäkirjojen koostaminen sekä sivistyslautakunnan ja sivistystoimen yhteistyöryhmän sihteerinä toimiminen. Johdon assistentin toimenkuvaan kuuluu myös sivistysjohtajan avustaminen, strateginen viestintä, tiedon ja esitysmateriaalin koostaminen, kokousten järjestäminen ja valmistelu, kokousmuistioiden laatiminen sekä muut tehtävään kuuluvat hallinnolliset työt. Johdon assistentti koostaa myös tietoa johtamisen tueksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai ammattitutkinto. Tehtävän hoito edellyttää kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muut kielitaidot lasketaan eduksi.

Arvostamme organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta, joustavuutta, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen ja luottamukselliseen työskentelyyn.

Palkka määräytyy kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 18.1.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: sivistysjohtaja Sari Gustafsson puh. 045 657 7892 tai hallintopäällikkö Camilla Simolin-Backman puh. 040 531 9560

Sivistystoimen johto
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats