Leppävirran kunnassa on haettavana johdon sihteerin toimen sijaisuus.

Tehtävä täytetään 4.1.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan) ja se kestää sijaisuuden ajan, enintään 30.4.2021 saakka. Todennäköisesti tehtävä täytetään sijaisuuden päättyessä vakituisesti.

Johdon sihteerin ydintehtävänä on kunnan sisäinen ja ulkoinen viestintä ja tiedottaminen, kunnan markkinointitehtävät sekä kunnan johtoa avustavat työtehtävät. Lisäksi työ pitää sisällään kunnanhallituksen ja valtuuston työskentelyyn liittyviä järjestelyitä, matkustusasioita ym. tukitehtäviä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa opisto- tai AMK -tason tutkintoa sekä riittävää kokemusta tiedottamis- ja viestintätehtävistä. Lisäksi valittavalta edellytetään hyviä tietojärjestelmien käyttövalmiuksia ja positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Kokemus vastaavista työtehtävistä ja kielitaito (ruotsi, englanti, saksa) luetaan eduksi. Toivomme valittavalta hyviä työyhteisötaitoja sekä kehitysmyönteistä työotetta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaika on liukuva toimistotyöaika (36,25 h / vko). Työn luonne edellyttää valmiutta myös ajoittaiseen ilta- tai viikonlopputyöhön. Tehtävän täytössä sovelletaan kahden kuukauden koeikaa.

Hakemukset ainoastaan sähköisenä Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavaimella 322360. Hakuaika päättyy 9.12.2020 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi

Tutustu työnantajaan

kunnanjohtaja Matti Raatikainen (044 790 6082), kunnansihteeri Anssi Nykänen (044 797 5533)

Leppävirran kunta
Osoite: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.

Leppävirran kunta - Rökfri arbetsplats Leppävirran kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Leppävirran kunta - UNICEF en barnvänlig kommun