Skip to main content
test
Johtaja / Erho-yksikkö - Tampereen kaupunki

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä.

Haemme varhaiskasvatuksen Erho-yksikön johtajaa vakituiseen virkaan 1.9.2022 alkaen.

Vuoreksessa sijaitsevassa Erho-yksikössä hoidetaan ja opetetaan lapsia ja nuoria, joilla on erityisen vaativaa hoitoa tarvitseva pitkäaikaissairaus tai vamma ja joita ei voida hoitaa muiden olemassa olevien palveluiden kautta. Erho vastaa vaativasta hoidosta ja huolenpidosta myös akuuteissa tilanteissa. Hoitojärjestelyjä tehdään joustavasti sekä yksikössä että kotihoitona.

Johtaja vastaa yksikön henkilöstöhallinnon, talouden ja toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä asiakkaiden palveluohjauksesta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, verkosto-osaamista sekä kokemusta ja näkemystä varhaiskasvatusyksikön johtamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 31§ ja 75§ mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus.

Eduksi katsotaan vammaisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemus sekä perheiden palveluohjauksen osaaminen.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus puh. 050 523 7386 ja palvelupäällikkö Heli Rautanen puh. 040 584 7692. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 16.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus puh. 050 523 7386 ja palvelupäällikkö Heli Rautanen puh. 040 584 7692. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Puistokoulun kasvunpolku, Erho

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb