Skip to main content
test
Johtaja, Tuulivoimakonsultointi - FCG Grupp

Tarjolla on nyt paikka Suomen kovimmassa tuulivoimaosaajien tiimissä.

JOHTAJA, TUULIVOIMAKONSULTOINTI

Haemme tuulivoimaloiden konsultoinnin johtajaa. Haussa on aktiivinen ja energinen henkilö, joka tuntee alaa ja haluaa lähteä yksikön johtoon. Rooliin sisältyy henkilöstövastuu 20 asiantuntijan yksiköstä Suomessa sekä tulosvastuu yksikön liiketoiminnasta. Pääosa henkilöstöstä työskentelee FCG:n toimipisteissä Oulussa ja Tampereella. Suurin palvelualue on tuulipuistojen rakennuttamiskonsultointi.

Päätehtävät
• Esihenkilörooli
• Henkilöstön päivittäisjohtaminen ja hankkeiden resursointi
• Vastuu taloudellisesta tuloksesta
• Henkilöstön osaamisen kehittäminen
• Osallistuminen asiakas- ja sidosryhmätyöhön erikseen sovittavalla tavalla

Tämän yksikön lisäksi FCG:llä on tuulivoimaan liittyviä palveluita muissa yksiköissä, esimerkiksi ympäristön ja maankäytön palveluissa sekä kansainvälisissä kehitysprojekteissa. FCG toimittaa myös laajoja projekteja, joissa tuulivoimaosaaminen yhdistyy rakentamisen, maankäytön, energian tai infrastruktuurin osaamisiin. Haemme aktiivista johtajaa, joka verkostoituu muiden osaamisalueiden kanssa ja ymmärtää millaista asiantuntemusta asiakkaiden tarpeet kulloinkin meiltä edellyttävät.

Hakemamme johtajan pitää pystyä
• ohjaamaan tiiminsä kohti FCG:n strategisia ja taloudellisia päämääriä
• motivoimaan jokaista tekemään parhaansa tavoitteiden eteen
• varmistamaan että oma tiimi tekee hyvää yhteistyötä FCG:n muiden tiimien kanssa
• viestimään aktiivisesti ja selkeästi muuttuvassa toimintaympäristössä

Päätyöpiste on jokin FCG:n kymmenestä toimipisteestä Suomessa. Osa työstä voi tapahtua etätyönä. Työ edellyttää matkustamista Suomessa ja mahdollisesti muissa maissa.

Edellytämme
• Erinomaisia esihenkilötaitoja
• Työkokemusta asiantuntijapalveluista ja projektijohtamisesta
• Näyttöä tuloksellisesta konsulttitoiminnan johtamisesta
• Korkeakoulututkintoa
• Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Tarjoamme aktiiviselle osaajalle mielenkiintoisen työtehtävän. Ihmisiltämme odotamme itseohjautuvuutta, systemaattisuutta ja suurta asiakassuuntautuneisuutta. Johtamisen ja tekemisen pitää olla oikeaan tietoon perustuvaa ja yhteisesti ymmärrettyihin tavoitteisiin tähtäävää. Organisaatio on informaali, asiantuntemusta arvostava ja tukea tarjoava. FCG kouluttaa ja tukee esimiehiä kehittymään omassa esimiestyössään. Käytössäsi ovat myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia. Lisätietoja FCG:stä on verkkosivuillamme fcg.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toteutamme haun yhteistyössä Birn-Partners Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Birn-Partners Executive Consultant Antti Makkonen 0400-791 689 tai am@birn-partners.com.
Laitathan hakemuksesi Birn-Partnersin järjestelmään osoitteessa:
https://www.birn-partners.com/jobs/?hr=show-job%2F109416%26locale%3Dfi_FI

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Rekommenderade jobb