test
Johtava asiantuntija - Social-och hälsovårdssektorn

Tervetuloa töihin Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalle! Toimiala vastaa laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä kaupunkilaisille.

Haussa oleva johtavan asiantuntijan tehtävä on uusi ja se kohdistuu sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämis- ja koordinaatiotehtäviin osana sote-palvelujen uudistusta. Keskeisin tavoite on perustason ja erityistason sote-palvelujen työnjaon, yhteistyön ja integraation rakentaminen sote-uudistuksessa mukana olevien tahojen kanssa.
Johtava asiantuntija koordinoi yhdessä sote-toimialan johdon, hyvinvointialueiden ja HUSin edustajien sekä mukana olevien asiantuntijoiden kanssa järjestämissopimuksen valmistelua. Toimen haltija osallistuu myös lausuntojen sekä sote-palvelujen valtakunnallisiin linjauksiin liittyen selvitysten ja analyysien laatiminen. Sote-palveluiden alueellisen järjestämissopimuksen valmistelumallin vakiinnuttua tehtävässä painottuvat alueellisen yhteistyön kehittämis- ja koordinointitehtävät.

Tarjoamme Sinulle avoimen ja mukavan työyhteisön, jossa työkavereiden tuki on taattu. Lisäksi tarjoamme ison työnantajan edut sekä aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön.

Johtavan asiantuntija tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Toimeen valitun tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoittamista työterveydenhuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Katsomme eduksi
Sosiaali- ja terveystoimen palvelujen tuntemuksen,
kokemuksen verkostomaisesta yhteistyöstä ja koordinoinnista
kokemuksen selvitysten ja/tai lausuntojen valmistelusta ja
kokemuksen analyysien laatimisesta.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintopäällikkö Tero Oinonen, p. 09 310 21801
Päätöksenteon tuen päällikkö Marika Noso, p. 09 310 24660

Lisätietoja

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen hallinto

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Toinen linja 4 A, 00101 Helsinki

Rekommenderade jobb