Johtava lääkäri - Kimitoöns kommun

Johtava lääkäri - Kimitoöns kommun

Kemiönsaari on dynaaminen 6 800 asukkaan kaksikielinen saaristokunta Varsinais-Suomessa. Haluamme yhdessä edistää kunnan elinvoimaisuutta ja kuntalaisten hyvinvointia. Pienen kunnan etuna on palveluiden lähestyttävyys ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa on mutkatonta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä keskellä merellistä ja kaunista luontoa. Ajat Turusta Kemiöön alle tunnissa ja Salon suunnalta noin 45 minuutissa.

Haemme JOHTAVAA LÄÄKÄRIÄ virkasuhteeseen - Tervetuloa töihin Kemiönsaarelle!

Johtavan lääkärin työtehtäviin kuuluvat kunnan terveyden- ja sairaanhoidon johtaminen, kehittäminen ja valvonta terveydenhuoltoyksiköstä vastaavana. Johtava lääkäri toimii myös tartuntataudeista sekä kotisairaanhoidon ja hoitokotien lääketieteellisestä hoidosta vastaavana lääkärinä. Erikoistuvien lääkärien kouluttaminen kuuluu osana johtavan lääkärin tehtäviä. Edellytämme myös, että johtava lääkärimme, hallinnollisten töiden ohessa, toimii lääkärinä terveyskeskuksen avohoidossa tai terveyskeskussairaalassa, jotta hän oppii tuntemaan toimintaa mahdollisimman hyvin. Räätälöimme mielellämme johtavan lääkärin työnkuvaa monipuolisesti henkilökohtaisten kiinnostusten perusteella, ja palkkaetumme ovat kilpailukykyiset. Toimimme uusissa, moderneissa tiloissa. Henkilökuntamme on osaavaa, eikä työhön sisälly virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Edellytämme sinulta Suomessa laillistetun lääkärin pätevyyttä sekä toisen kotimaisen kielen erinomaista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää taitoa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa, ja sinun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastasi. Edellytämme sinulta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Virkasuhteessa ja palkkauksessa sovellamme lääkärien virkaehtosopimusta.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja kiinnostusta monipuoliseen lääkärin työhön. Lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta hoitoketjujen kehittämiseen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminnan edistämiseen. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai aiempi johtamiskokemus katsotaan eduksi.

Vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse numerossa 02 4260 402 ja 040 575 7161 ja s-postitse harald.holmstrom@kimitoon.fi. Hakemuksen pyydämme ensisijaisesti jättämään sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Kemiönsaaren kunta, peruspalvelujohtaja, PL 22, 25701 Kemiö viimeistään 17.6.2019 klo 15.00.

Odotamme hakemustasi!

Läs mer

http://www.kemionsaari.fi/fi/tietoa-kunnasta/avoimettyopaikat/

Vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse numerossa 02 4260 402 ja 040 575 7161 ja s-postitse harald.holmstrom@kimitoon.fi.

Peruspalveluosasto
Adress: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 800 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Mer om arbetsgivaren