Johtava lääkäri - Sodankylän kunta

Sodankylän terveyskeskuksessa on haettavana 18.6.2019 klo 12.00 mennesä

JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKA

Haemme joukkoomme innokasta ja kehittämismyönteistä johtavaa lääkäriä. Pääset mukaan kehittämään ja suunnittelemaan toimintaa uudessa hyvinvointikeskuksessa.

Uusi moderni Sodankylän hyvinvointikeskus avaa ovensa tammikuussa 2020. Hyvinvointikeskukseen sijoittuvat nykyisen terveyskeskuksen toiminnot, mm. suun terveydenhuolto, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja laboratorio NordLab.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Hakijalta edellytetään kokemusta perusterveydenhuollosta ja hallinnollisista tehtävistä. Toimenkuva muodostuu johtamisesta, hallinnollisista tehtävistä sekä kliinisestä työstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä kuntarekry.fi -palvelussa, työavain: 235474 tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla kirjaamo@sodankyla.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Vs. perusturvajohtaja Sanna Ylitalo p. 040 152 4482 ja johtava hoitaja Johanna Tervala puh. 040 689 1145, sähköposti etunimi.sukunimi@sodankyla.fi

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Ratsutie 9, 99600 Sodankylä

Sodankylä on noin 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa. Sodankylään rakennetaan parhaillaan uutta hyvinvointikeskusta, jonne sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut siirtyvät vuoden 2020 alusta.

Tutustu työnantajaan