Johtava lääkäri - Oulaisten kaupunki

Johtava lääkäri

Oulaisten kaupunginhallitus julistaa haettavaksi perusturvapalveluissa 22.7.2019 klo 15.00 mennessä JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRAN.

Työnkuvan kokonaisuus on monipuolinen ja virkaan haetaan terveyskeskuksemme kehittämiseen innostunutta lääkäriä. Terveyskeskuksessa on 6 lääkärinvirkaa, jotka ovat olleet vakinaisesti täytettyinä viime vuodet ja sijaisten saatavuus on ollut myös hyvä. Työstä n. 60 % on monipuolista kliinistä työtä; vastaanotto, päiväpäivystys, vuodeosasto, neuvolat, kotisairaanhoito, palvelutalot sekä konsultaatiotuki itsenäistä vastaanottoa pitäville sairaanhoitajille, reseptihoitajille ja fysioterapeutin suoravastaanotolle. Seinänaapurina Oulaskankaan sairaala tarjoaa laajat ja nopeat laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä erikoislääkärituen.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys tai saanut lääkärin ammatinharjoittamisluvan lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) mukaisesti ja hänellä on erikoislääkäripätevyys virkaan sopivalla erikoistumisalalla sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta. Hakemuksen voi toimittaa määräaikaan mennessä myös osoitteeseen Oulaisten kaupunginhallitus, Oulaistenkatu 12, 86300 Oulainen. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Johtava lääkäri Mauri Niemi, p. 044 4793462
Perusturvajohtaja Päivi Rautio, p. 044 4793280
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki
Osoite: Oulaistenkatu 12, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan