Skip to main content
test
JOHTAVA LÄÄKÄRI - Keminmaan kunta

Keminmaan kunta hakee osa-aikaista johtavaa lääkäriä terveyspalveluihin. Osa-aikaisessa virassa on 50% työaika, 20 h/viikko.

Johtavan lääkärin tehtäviin kuuluu terveydenhuoltolaissa terveyskeskuksen toiminnasta vastaavalle lääkärille määrätyt tehtävät. Keminmaan kunnan terveyspalvelut on ulkoistettu. Johtavan lääkärin tehtävänä on toimia tulosalueen vastuuhenkilönä ja lääketieteellisenä johtajana terveyspalveluissa. Tehtäviin kuuluu myös perusterveydenhuollon lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen liittyvät koordinaatiotehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena johtavan lääkärin osa-aikaiseen virkaan on laillistetun yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, kokemusta hallinnollisista teh-tävistä ja riittävät esimiestaidot. Perusterveydenhuollon vankka osaaminen, kehittämishalu, johtamistaito, kyky yhteistyöhön ja hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi virkaan valittaessa.

Palkkaus on KVTES:n lääkärisopimuksen mukainen. Hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa.

Valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valintapäätöksen vahvistamista. Koeaika on 6 kk. Keminmaan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat perusturvajohtaja Katja Raatikainen, p.0407790907; katja.raatikainen@keminmaa.fi.

Hakemus täytetään sähköisenä 4.7.2022 klo 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivuilla www.keminmaa.fi/avoimettyopaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.keminmaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusturvajohtaja Katja Raatikainen: p. 0407790907, katja.raatikainen@keminmaa.fi.

Lisätietoja

Keminmaan terveyskeskus

7900 asukkaan Keminmaan kunta sijaitsee keskellä Kemi-Tornio aluetta.


Osoite: Väylätie 2, 94400 Keminmaa

Rekommenderade jobb