Johtava psykologi, mielenterveys- ja päihdepalvelut

Ansök senast  14.7.2024 23:59

Kiinnostaisiko sinua uudet haasteet Pirhan mielenterveys- ja päihdepalveluissa? Haemme uuteen tehtävään johtavaa psykologia johtamaan motivoitunutta ja kehitysmyönteistä porukkaamme!

Johtavana psykologina johdat ja kehität Miepä-tiimien psykologien toimintaa yhdessä osastonhoitajien, palvelupäälliköiden ja vastuualuejohtajan kanssa. Huolehdit, että henkilöstösi työ on laadukasta ja toimintaa kehitetään yhdessä sovittujen, strategiaan perustuvien suunnitelmien mukaan. Varmistat psykologien osaamisen ja tavoitteiden mukaisen työskentelyn. Lähiesihenkilönä vastaat tiimisi henkilöstöhallinnosta, mutta olet myös psykologien ääni organisaatiossa.

Kuulut myös mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastuualueen laajaan johtoryhmään. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden vastaanottotoiminnan palveluiden, psykiatrian ja muiden yhteistyöverkostojen kanssa. Miepä-tiimit koostuvat psykologien lisäksi sairaanhoitajista sekä sosiaalialan ammattilaisista. Työsi on tiivistä yhdessä johtamista osastonhoitajien kanssa.

Pääset luomaan aivan uutta roolia ja tukenasi on innostunut ja kehittämisorientoitunut työyhteisö. Suunnittelemme yhteistyössä perehdytyksesi työhön ja toimintaamme. Tiimisi sijaitsee eri puolilla Pirkanmaata, joten pääset näkemään laajasti koko Pirkanmaan alueen. Sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Meillä saat monipuoliset työsuhde-edut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Edellytämme aiempaa työkokemusta esihenkilötyöstä ja hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttömahdollisuutta. Katsomme eduksesi lisäkoulutukset esihenkilö- ja johtamistyöstä. Toivomme sinulta itsenäistä työskentelyotetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön, muutosjohtamisen taitoja, kykyä hahmottaa ja johtaa kokonaisuuksia sekä aktiivista ja kehittävää työotetta.

Sovimme tehtävän aloituksesta kanssasi erikseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on 38,25h/vko. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule täydentämään yhteisöämme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehävästä voit kysyä palvelupäällikkö Kaija Saari 14.6. asti. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla etunimi.sukunimi@pirha.fi, mutta voit tavoitella myös puhelimitse p. 044 472 2628.

17.6.-12.7. välisenä aikana lsätietoja saat palvelupäällikkö Marcel Mathier p. 050 394 8464.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare