Johtava psykologi, mielialahäiriöpalvelut

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman toimivinta kaupunkia ja kehittyä valmentavana johtajana ja esihenkilönä?

Haemme mielialahäiriöpalveluihin johtavaa psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2021 - 31.12.2022.

Johtavan psykologin ammatilliseen esimiestyöhön kuuluu psykologien asiakastyön johtaminen sekä työntekijöiden osaamisen ja työhyvinvoinnin tukeminen. Hallinnollisesti alaisia on 28 ja he työskentelevät useissa eri toimipisteissä mielialahäiriöpalveluissa. Johtava psykologi suunnittelee ja kehittää psykologisia hoitomuotoja sekä arviointi- ja tutkimuskäytäntöjä, varmistaa hoidon, arvioinnin ja tutkimusten laadun sekä asiantuntemuksen ajantasaisuuden ja optimaalisen kohdentamisen.

Tehtävä edellyttää psykiatrisen erikoissairaanhoidon toimintaperiaatteiden tuntemusta ja moniammatillisten työryhmien työtapojen tuntemusta. Johtavalta psykologilta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, kykyä huomioida ja hallita useita eri kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä valmiutta liikkuvaan työhön eri puolilla Helsinkiä sijaitsevissa toimipisteissä.

Olemme Helsingin sosiaali- ja terveystoimessa kehittäneet valmentavaa johtamista määrätietoisesti jo vuosia. Tarjoamme hyvät jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuudet ja vahvan tuen esihenkilölle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut esim. edullisen työsuhdeasunnon, tukea matkalipun ja polkupyörän hankintaan sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin.
Määräaikainen 10 %:n rekrytointilisä on mahdollinen.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen esimiestyöstä, psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä mielialahäiriöiden hoidossa käytettävien psykososiaalisten hoitomuotojen osaamisen (esim. HOT, DKT, skeematerapia, IPT, kognitiiviset ja käyttäytymisterapeuttiset menetelmät).

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Mielialahäiriöpalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-147-21
  • 3.5.2021 - 31.12.2022
  • 3740,77 + 10 % rekrytointilisä
  • 24.3.2021 - 23.4.2021 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Ts. johtava psykologi Hanna Böhme, p. 09 310 60379
Psykososiaalisen työn päällikkö Johanna Palve, p. 09 310 49024

Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Mielialahäiriöpalvelut
Osoite: Kahvikuja 3, 00980 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Suggested jobs