Johtava psykologi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnin tekijöitä.

Haemme JOHTAVAA PSYKOLOGIA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän psykososiaalisiin palveluihin. Työpisteesi sijaitsee Lahden keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Lahden matkakeskuksesta.

Tehtäviisi kuuluu psykososiaalisten palveluiden psykologien ammatillisena ja henkilöstöhallinnollisena esimiehenä toimiminen. Alaisuudessasi työskentelee noin 40 psykologia. Psykologit työskentelevät lastenpsykiatrialla, nuorisopsykiatrialla, aikuisten mielialahäiriöpalveluissa, psykoosipalveluissa ja alueellisissa mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Johtavana psykologina vastaat vastuualueittesi psykologien ammatillisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi osallistut psykologien edustajana psykososiaalisten palveluiden tulosalueen ja tulosyksikköjesi toimintojen ja palvelujärjestelmien kehittämiseen.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työtilat, monta mukavaa työyhteisöä, aktiivisia ja kehittämismyönteisiä esimiestiimejä ja osaavia alaisia. Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta. Lisäksi arvostamme vankkaa kokemusta.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen psykologin laillistuksen ja tehtävään soveltuvaa lisäkoulutusta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Nina Lari
puh. 044 780 2287

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut
Osoite: Aleksanterinkatu 24, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!