Skip to main content
test
Johtava psykologi - Social-och hälsovårdssektorn

Neuvolan psykologipalvelujen työyksikössä työskentelee 24 psykologia ja 4 neuropsykologia. Työyksikkö jakautuu kahteen työryhmään. Haettava johtava psykologi toimii toisen johtavan psykologin työparina ja lähiesimiehenä noin puolelle psykologeista (Eteläisen ja Läntisen Helsingin alueella), ruotsinkielistä palvelua tarjoavalle psykologille ja neuropsykologeille.

Johtavan psykologin työhön kuuluu työntekijöiden perehdytys, osaamisen kehittäminen ja konsultointi, henkilöstöhallinnon päätöksenteko ja työntekijöiden työhyvinvoinnista huolehtiminen sekä rekrytointi. Hän osallistuu asiakasprosessien johtamiseen ja kehittämiseen sekä vie strategisia tavoitteita käytäntöön. Lisäksi hän osallistuu perhekeskusten moniammatillisen työn johtamiseen sekä konsultoi yhteistyötahoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi esihenkilökokemuksen ja johtamiskoulutuksen/valmennuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Keskitettyjen palvelujen päällikkö Markus Salonen, markus.salonen@hel.fi,
p. 09 310 44527

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Neuvolan psykologipalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki

Rekommenderade jobb