Skip to main content
test
Johtava psykoterapeutti, Terapeuttinen vauvaperhetyö - Social-och hälsovårdssektorn

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja monipuolinen esihenkilötyö vauvaperheiden parissa Helsingin keskustassa? Pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä sekä kehittämään lapsiperheiden palveluja.

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja monipuolinen esihenkilötyö vauvaperheiden parissa Helsingin keskustassa? Pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä sekä kehittämään lapsiperheiden palveluja.

Haemme johtavaa psykoterapeuttia vakinaiseen virkasuhteeseen terapeuttiseen vauvaperhetyöhön.

Terapeuttisen vauvaperhetyön johtava psykoterapeutti toimii hallinnollisena ja ammatillisena lähiesimiehenä 12 psykoterapeutille ja vastaa yksikön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Johtavan psykoterapeutin työhön kuuluu työntekijöiden rekrytointi ja perehdytys, osaamisen kehittäminen ja konsultointi sekä henkilöstöhallinnon päätöksenteko. Lisäksi hän osallistuu perhekeskusten moniammatillisen työn johtamiseen sekä konsultoi yhteistyötahoja. Johtavan psykoterapeutin työstä 30 % on psykoterapeuttista asiakastyötä erityistä tukea tarvitsevien vauvaperheiden ja lasta odottavien perheiden kanssa sekä asiakastyöhön liittyvää yhteistyötä lähialojen kanssa. Lisäksi työhön kuuluu asiantuntija- ja verkostotyö.

Uskomme, että kun henkilöstö voi hyvin, asiakkaat saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua. Arvostamme valmentavaa ja tavoitteellista johtamistapaa. Työyhteisössämme on työhyvinvointikyselyiden perusteella hyvä ilmapiiri. Pääset johtavana psykoterapeuttina osaksi innostavaa ja osaavaa esihenkilöryhmää, toisen johtavan psykoterapeutin, kahden johtavan psykologin ja johtavan puheterapeutin kollegaksi. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tehtävä täytetään 15.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistetun psykologian maisterin tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Lisäksi edellytetään soveltuvaa vähintään erityistason psykoterapiakoulutusta sekä Valviran myöntämää oikeutta käyttää psykoterapeutti ammattinimikettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen psykoterapeuttisesta vauvaperhetyöstä ja esimiestyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Helsingin Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimi, Lapsiperheiden hyvinvointi ja -terveys, Keskitetyt perheiden erityispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-01-802-23
  • 15.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan
  • 4267,60 e/kk
  • 16.11.2023 - 7.12.2023 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Markus Salonen, keskitettyjen palvelujen päällikkö
markus.salonen@hel.fi, 09 310 44527

Lisätietoja

Helsingin Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimi, Lapsiperheiden hyvinvointi ja -terveys, Keskitetyt perheiden erityispalvelut

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki

Rekommenderade jobb