Johtava rakennustarkastaja

Kempeleen kunnassa on haettavana johtavan rakennustarkastajan virka.

Johtava rakennustarkastaja toimii rakennusvalvontayksikön esimiehenä. Rakennusvalvonta osallistuu toimivan, turvallisen, viihtyisän ja terveellisen elinympäristön luomiseen antamalla sen suunnittelua koskevaa neuvontaa sekä valvomalla rakentamista ja ympäristöön vaikuttavia toimenpiteitä.

Viran kelpoisuusehtona on MRA 4§:n tai 108§:n siirtymäsäädöksen mukainen pätevyys.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä sekä kokemusta esimiestyöstä ja käytettävien ohjelmien hallinnasta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kunnallishallinnon tuntemusta. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitulla on neljän kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus pyydetään toimittamaan 24.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kempele.fi/tyopaikat.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat
https://www.kempele.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakennusvalvonta.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa yhdyskuntajohtaja Risto Sarkkinen puh. 050-4636 501.

Kempeleen kunta
Osoite: Kempeleen kunta, 90440 Kempele

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.