Johtava rakennustarkastaja - Sibbo kommun

Sipoon kunta hakee johtavaa rakennustarkastajaa vakinaiseen virkaan. Tartu sipoolaisiin haasteisiin ja tule antamaan oma panoksesi kasvavan kunnan monipuolisiin hankkeisiin.

Haemme JOHTAVAA RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkaan 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonta ohjaa ja valvoo kunnan alueella tapahtuvaa rakentamista. Sipoon rakennusvalvonnassa rakentamisaikainen valvonta on keskitetty pääosin rakennustarkastajille, ja lupakäsittely lupa-arkkitehdeille ja rakennusvalvontapäällikölle. Rakentamisaikaisen valvonnan ohella johtava rakennustarkastaja ohjaa rakennustarkastajista koostuvaa ryhmää, vastaa tältä osin yhtenäisistä tulkinnoista sekä kehittää ryhmän toimintaa. Johtavalla rakennustarkastajalla on päävastuu laajempien hankkeiden rakentamisaikaisesta valvonnasta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät tehtävän hoitamiseksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai siirtymäsäännöksen (MRA 108 §) mukainen kelpoisuus (aikaisempi rakennusalan insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusmestarin tutkinto). Edellytämme hyvää perehtyneisyyttä kunnallisen rakennusvalvonnan tehtäviin, ja tehtävistä erityisesti rakentamisaikaiseen valvontaan. Hakijalta edellytetään lisäksi riittävää kokemusta rakennusten suunnittelusta ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja tietotekniikan hallinta (Lupapiste, Facta ja toimisto-ohjelmat) ovat edellytyksiä tehtävässä suoriutumiselle. Arvostamme lisäksi kehittämishalukkuutta sekä ammatillista erityisosaamista. Lisäksi tehtävässä vaaditaan yhden kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 30.7.2021 kello 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/palvelu/rakennusvalvonta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Ulla-Maija Upola, ulla-maija.upola(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Rakennusvalvonta

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb