Johtava sosiaalityöntekijä

Haemme JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ, jonka työtehtävät suuntautuvat pääasiallisesti perhepalvelun ja lastensuojelun johtamiseen.

Johtavan sosiaalityötyöntekijän tehtäviin kuuluvat lapsille ja perheille suunnattujen palveluiden esimiestehtävät sekä vaativimpien asiakasprosessien johtaminen.

Työ alkaa helmikuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Sinulla tulee olla korkeampi korkeakoulututkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys sekä erinomaiset taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Arvostamme mainittuihin työtehtäviin liittyvää työkokemusta, hyvää yhteistyökykyä, kykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn ja työn kehittämiseen. Ajokortti on välttämätön.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Todistukset esitetään haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

http://www.kimitoon.fi/fi/terveys_hyvinvointi/sosiaalipalvelut
https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Tutustu työnantajaan

Vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström puh. 040 5757161 tai sähköpostitse harald.holmstrom@kimitoon.fi.

Omsorgsavdelningen
Osoite: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön.

Kemiönsaaren kunta on savuton työpaikka.

Kemiönsaaren kunta - Rökfri arbetsplats