Skip to main content
test
Johtava sosiaalityöntekijä - Jyväskylän kaupunki

Haluamme Sinut, lastensuojelun ammattilainen - meille työhön! Tule mukaan kehittämään Jyväskylän kaupungin lastensuojelun palveluita yhdessä aktiivisten ja osaavien työntekijöiden ja lastensuojelun palveluiden muiden esihenkilöiden kanssa.

Nyt haemme Jyväskylän kaupungin lastensuojelun avohuoltoon

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.10.2022 alkaen.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityön yksikkö on vahva, osaava ja kehittyvä. Olemme mm. ottaneet käyttöön systeemisen sosiaalityön mallin ja teemme laajaa yhteistyötä erityspalvelujen kanssa. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelun avohuollon toiminnasta, taloudesta ja kehittämistyöstä yhdessä kolmen muun johtavan sosiaalityöntekijän kanssa esihenkilövastuullisesti. Johtavien sosiaalityöntekijöiden suorassa alaisuudessa toimii viisi suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, kotoutumisvaiheen lastensuojelutiimi sekä virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä vastaava nopean toiminnna tiimi. Johtava sosiaalityöntekijä on lastensuojelun palveluiden johtoryhmän jäsen ja esihenkilönä toimii lastensuojelun palvelupäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta lastensuojelun viranomaistehtävistä sekä todennettua kokemusta esimiestehtävistä. Odotamme aktiivista työotetta sekä vahvaa itsenäistä työskentelyä ja kykyä päätöksentekoon. Johtavalla sosiaalityöntekijällä tulee olla hyvä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemus, taitoa toimia sosiaalityön asiantuntijana sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Kokemus johtavan sosiaalityöntekijän virkatehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtäväkohtainen palkka on 3957,47 eur/kk.

Virka alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastensuojelun palvelupäällikkö Anne Seppälä, p. 050 561 1537.

Lisätietoja

Lastensuojelu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb