Skip to main content
test
Johtava sosiaalityöntekijä: lapsiperheiden palvelut, Joensuu (id6374) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 30.6.2022 mennessä JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakinaiseen virkaan perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialueelle keskisen alueen lapsiperheiden palveluihin, oppilas- ja opiskelijahuoltoon.

Johtava sosiaalityöntekijä toimii oppilas- ja opiskelijahuollon keskisen alueen koulukuraattorien esihenkilönä sekä vastaavana koulukuraattorina (Oppilas- ja opiskelijahuoltolaki (1287/2013) 7 §). Johtavan sosiaalityöntekijän tehtävässä keskeistä on asiakastyön johtaminen sekä ammattitaitoisten ja sitoutuneiden työntekijöiden tukeminen ja esihenkilönä toimiminen. Työhösi sisältyy myös talous- ja kehittämisvastuuta.

Lapsiperhepalveluissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä suhteessa muihin lapsiperhepalvelujen esimiehiin, erityisesti oppilas- ja opiskelijahuollon psykologityöstä keskisellä alueella vastaavan psykologin kanssa sekä koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta vastaavan esimiehen kanssa. Työssäsi olet tiimisi kanssa aktiivinen perhekeskustoimija ja työhösi sisältyy aktiivinen yhteistyö ja yhteistyön ohjaus mm. lastensuojelun, varhaiskasvatus- ja sivistyspalvelujen, kuntoutuspalvelujen, terveydenhuoltopalvelujen ja järjestökentän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä moniammatillisen verkostoyhteistyön toimintaympäristöihin liittyvää osaamista. Arvostamme kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen ja selkeään kirjalliseen ilmaisuun. Eduksi katsomme lisäksi aiemman kokemuksen esimiestehtävistä sekä oppilas- ja opiskelijahuollon palveluihin sekä lapsiperheiden palveluihin liittyvän substanssiosaamisen.

Tarjoamme vahvan ammattitaitoisen ja sitoutuneesti asiakkaat kohtaavan työtiimin. Meillä saat myös innostua yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa ja rakentaa moniammatillista toimijuutta. Esimiestyöhösi saat tuen palvelualueen palvelupäälliköiltä ja palvelujohtajalta.

Tehtäväkohtainen palkka on 4173,91 euroa.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 1.8.2022 alkaen.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Sonja Hartikainen p.013 330 5109 tai sonja.hartikainen@siunsote.fi ja palvelujohtaja Helena Majoinen, p. 013 330 5242, sp. helena.majoinen@siunsote.fi

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6374
  • 16.6.2022 - 30.6.2022 23:59
  • JoensuuKontiolahtiPohjois-Karjala

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Sonja Hartikainen p.013 330 5109 tai sonja.hartikainen@siunsote.fi ja palvelujohtaja Helena Majoinen, p. 013 330 5242, sp. helena.majoinen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb