Johtava sosiaalityöntekijä/palveluesimies - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Johtava sosiaalityöntekijä/palveluesimies - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää maahanmuuttopalveluihin

Maahanmuuttotyön johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat kotoutumisajalla olevien pakolaisten sosiaalipalvelujen järjestämisestä. Toimit noin 10 työntekijän ammatillisena esimiehenä. Vastaat myös henkilöstöhallinnosta ja taloudenseurannasta. Maahanmuuttotyön johtavana sosiaalityöntekijänä pääset jatkamaan Kymsoten maahanmuuttopalvelujen kehittämistyötä yhdessä innokkaiden työntekijöiden kanssa.

Maahanmuuttotyön tavoite on kotouttaa maahanmuuttajat mahdollisimman hyvin suomalaiseen yhteiskuntaan ja toisaalta vahvistaa oman kulttuurin säilymistä ja lisätä yhteistoimintaa ns. kantasuomalaisten ja pakolaisten välillä.Työ on asiakaslähtöistä ja vaihtelevaa. Maahanmuuttotyön yksikössä ja hyvä työilmapiiri ja esimiehenkin toivotaan olevan reipas, utelias, kiinnostunut asiakkaiden ja työntekijöiden asioista, avoin, rento, sitoutunut ja sellainen , joka tarttuu tehokkaasti asioihin ja ottaa hänelle kuuluvat asiat hoitaakseen. Paineen- ja epävarmuuden sietokyvyn tulee olla hyvä.

Palveluja järjestetään koko Kymenlaakson alueella ja työntekijät työskentelevät kahdessa toimipisteessä, toinen Kotkassa ja toinen Kouvolassa. Pääset itse vaikuttamaan, kummassa toimipisteessä pääasiallinen työhuoneesi sijaitsee. Tehtäväkohtainen palkka on 4141€.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukainen. Lisäksi valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Hakijalla toivotaan olevan kokemusta sosiaalityöstä ja esimiestyöstä.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Anna Liakka
anna-riitta.liakka@kymsote.fi
040 7765545

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Mer om arbetsgivaren