Johtava sosiaalityöntekijä

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa kehittämistyöstä vanhuspalvelujen sosiaalityössä sekä koordinoi moniammatillista SAS-työryhmää, johon kuuluvat SAS-lääkäri ja SAS-hoitaja.

Välittöminä alaisina johtavalla sosiaalityöntekijällä on 11 sosiaalialan työntekijää. Alaisista kuusi on vanhuspalvelujen sosiaalityöntekijää, jotka työskentelevät ensisijaisesti yhteistyössä kotihoidon ja yksityisten palvelutalojen kanssa, viisi sosiaaliohjaajaa työskentelevät ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä sekä yksi asumispalvelukoordinaattori, jonka tehtävänä on yksityisen palvelutuotannon valvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalityöntekijän kelpoisuus, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelualuejohtaja Sari Ahonen p. 050 553 2447 / sari.ahonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhuspalvelujen yhteiset toiminnot
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.