Johtava sosiaalityöntekijä vammaispalvelut - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Johtava sosiaalityöntekijä vammaispalvelut - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Johtava sosiaalityöntekijä vammaispalvelujenyksikköön

Vammaispalveluyksikkö on osa Kymsoten aikuisten sosiaalipalveluja. Toiminnassamme tärkeintä ovat asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden voimavaroja tukeva työote. Työtämme ohjaa vammaispalvelulaki ja kehitysvammalaki. Kehitämme tänä vuonna tuoreessa Kymsotessa sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjien työpari- ja tiimityöskentelyä ja hiomme asiakasprosesseja paremmiksi ja yhtenäisiksi koko Kymsoten alueella. Johtavana sosiaalityöntekijänä viet eteenpäin tätä kehitystä. Kehittämistyössä sinulla on takanasi ja tukenasi asiantunteva vammaispalvelun henkilöstö, asiakkaat ja sidosryhmät.

Vammaispalveluyksiköllä on useita toimipisteitä Kymenlaakson alueella. Johtavana sosiaalityöntekijänä työskentelyalueesi on koko Kymenlaakso, mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, onko pääasiallinen työpisteesi Kouvolassa vai Kotkassa. Tehtäväkohtainen palkka on 4343,00 €

Vammaispalveluyksikössä on yhteensä 12 työntekijää . Johtava sosiaalityöntekijä toimii työntekijöiden ammatillisena esimiehenä. Vastuullasi on henkilöstöhallinnon tehtävät ja yksikön talouden seuranta.

Olet hakemamme esimies, jos osaat verkostoitua, ja sinulla on innostusta ja kykyä innostaa tiimiäsi. Työskentelyotteessasi korostuu usko yhteistyön voimaan, mutta pysyt kantamaan asioista ja toiminnasta itsenäistä vastuuta.

Kelpoisuusehto virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen kelpoisuus. Valinnassa katsomme eduksi työkokemuksen vammaispalvelutehtävästä ja esimiestyöstä.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Palvelupäällikkö Anna Liakka p. 040 776 5545
etunimi.sukunimi@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Mer om arbetsgivaren