test
Johtava ylilääkäri - Keravan kaupunki

Haemme nyt sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalle johtavaa ylilääkäriä 1.2.2022 alkaen vakinaiseen virkasuhteeseen.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala jakautuu 4 vastuualueeseen, joista johtava ylilääkäri sijoittuu terveyttä edistävien palvelujen vastuualueelle. Johtava ylilääkärinä vastaat terveydenhuollon tehtäväalueesta, toimit lääkäreiden esimiehenä ja vastaat koko toimialan lääkäripalveluista sekä osallistut vastuualueesi kehittämiseen.

Vastuualueella tukenasi työskentelee runsaat 100 terveyspalvelujen alan ammattilaista. Suoria alaisia sinulla on noin 25, joista osa työskentelee esimiehenä. Toimit virkatehtäviesi ohella terveyspalvelujen johtajan viransijaisena.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Keravan terveyskeskuksessa (os. Metsolantie 2, Kerava).

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkärin tutkinto sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on edellä esitetyn lisäksi
- riittävä kokemus alan hallinto- ja johtotehtävistä
- näkemystä siitä, mihin suuntaa perusterveydenhuoltoa tulee kehittää
- kokemusta palveluiden kehittämismenetelmistä, esim. Leanista
- ymmärrystä digitalisaation tuomista mahdollisuuksista
- joustava ja oma-aloitteinen työote
- hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Virka täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät LS:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Työaika on 38 t 15 min/viikko.

Haastattelut tullaan suorittamaan 10.-14.12.2021 klo 8-16 välisenä aikana Sampolan palvelukeskuksessa os. Kultasepänkatu 7, Kerava. Haastattelukutsut toimitetaan haastatteluihin kutsuttaville 8.12.2021.

Hakuaika päättyy 8.12.2021 klo 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Olli Huuskonen, p. 040-318 2421, olli.huuskonen@kerava.fi tai vs. terveyspalvelujen johtaja Petja Orre, p. 040 318 3272, petja.orre@kerava.fi.

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.


Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb