Johtavan lääkärin sijaisuus

TULE KEHITTÄMÄÄN TERVEYDENHUOLTOA VIITASAARELLE!

Viitasaaren kaupungissa on haettavana

JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS ajalle 1.12.2020-30.4.2021

Johtavan lääkärin tehtävänä on vastata Wiitaunionin (Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta) terveysasemien tuottamasta lääkäripalvelusta. Kunnissa on omat terveyskeskuksensa, jotka ovat opetusterveyskeskuksia. Toimitilat, tutkimusmahdollisuudet ja oheispalvelut ovat erinomaiset. Wiitaunionissa on 10 terveyskeskuslääkärin virkaa ja 1 psykiatrin virka.

Johtava lääkäri on perusturvan johtoryhmän jäsen.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys ja yleislääketieteen tai muun soveltuvan eri-koislääkärin tutkinto. Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä, kykyä toimia monialaisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvan verkostotyön hallintaa.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja perusturvan johtoryhmän muiden esimiesten kollegiaalisen tuen.

Työpaikka on savuton. Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 30.11.2020 klo 15.00 mennessä ja se osoitetaan perusturvan toimialajohtaja Marja Laurilalle.

Ennen sijaisuuden aloittamista edellytetään huumeseulatutkimusta.

Lisätietoja antaa:
Lauri Mielityinen
p. 040 712 3348
lauri.mielityinen@pihtipudas.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Lauri Mielityinen
p. 040 712 3348
lauri.mielityinen@pihtipudas.fi

Viitasaaren kaupunki, perusturva, lääkäripalvelut
Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.