test
Johtavan lääkärin viransijaisuus - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana

Johtavan lääkärin viransijaisuus 15.5.2022 saakka

Johtavana lääkärinä vastaat virkalääkärin tehtävistä sekä vuodeosaston ja kotisairaanhoidon tehtävistä. Terveyskeskuksen vastaanottopalveluista vastaa Suomen Terveystalo Oy. Terveyskeskuksen yhteydessä toimii laboratorio (NordLab), röntgen ja vuodeosasto. Toimitilamme ovat hyvät ja varusteet asianmukaiset. Toimintamme on monipuolista ja sujuvaa.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin terveyskeskuksissa potilastietojärjestelmänä on aluePegasos. Käytössä on lisäksi selainohjelmana KuntaEsko. Terveyskeskuksessa on tasapainotetun mittariston mukainen laatujärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri ja yleislääkärin oikeudet. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Virka on kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella, samoin tehtävänkuvasta.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin, lainattavia liikuntavälineitä, osittaisen etätyömahdollisuuden ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen, lämpimän työskentelyilmapiirin ja pääsevät nauttimaan kauniista jokimaisemista rauhallisissa työskentelytiloissa.

Voit ilmoittaa palkkatoivomuksesi, muutoin virkasuhteessa noudatetaan kunnallista lääkärisopimusta.

Viransijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 2.12.2021 klo 14.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan sosiaali- ja terveyslautakunnalle osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaaliosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKA. Hakemuksia ei palauteta.


Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mika Simoska, puh. 040 506 2928.

Lisätietoja

Tervolan kunta

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb